27 november 2021

Eindelijk je college online luisteren

1 min read
online hoorcolleges

Je bent al een tijd op zoek naar een manier om toch online hoorcolleges te kunnen luisteren, gelukkig heb je nu de home-academy ontdekt waar je veel colleges in je eigen tempo en op een moment wanneer het je uitkomt. Welke spreker je ook zoekt, of welke college je ook zoekt het aanbod van colleges is enorm. Van kunst en cultuur, geschiedenis, natuurwetenschappen en taal, maar daarnaast zijn er nog veel meer leuke en interessante onderwerpen te vinden. 

online hoorcolleges

Verwachte colleges

Ook wanneer je misschien op zoek bent naar een bepaalde online hoorcolleges kun je terecht bij home-academy.nl, bij de verwachte colleges kun je precies zien wat er momenteel nog aankomt aan nieuwe hoorcolleges. Natuurlijk kan dit op ieder moment veranderen, het is dus verstandig deze rubriek in de gaten te houden als je zit te wachten op een specifieke college. Ondertussen kun je een andere keuze maken, tussen de vele onderwerpen die de academy rijk is vind je vast een geschikt onderwerp. 

Luister je veel colleges?

Luister je geregeld naar online hoorcolleges dan is het een idee om lid te worden van de Home Academy Club, voor een vast bedrag per maand kun je dan verschillende colleges luisteren wanneer je wilt. Offline of online kun je deze colleges luisteren via de app voor de smartphone, ook wanneer je onderweg bent met de trein of bus. Je bent ook niet beperkt in het kiezen van een hoorcollege, je mag namelijk kiezen uit het hele assortiment van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *