27 januari 2022

Is een time management training misschien iets voor u?

3 min read

Toen ik voor mijzelf begonnen ben, heb ik gemerkt dat dat mij zeeën van tijd opleverde. Ik moest voor mijn baas namelijk heel vaak naar vergaderingen toe die zo onzinnig waren, dat ik er op een gegeven moment helemaal genoeg van had. Ik vond het heel frustrerend om iedere keer weer bij vergaderingen te zitten en te praten over wat we zouden kunnen doen om vervolgens niets te gaan doen. Dat wilde ik graag anders en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden op te zorgen dat ik voor mijzelf kon beginnen. Dit is uiteindelijk gelukt, maar toen ik voor mijzelf ging werken, moest ik heel goed leren om goede planningen te maken. Ik wilde daarom graag een time management training doen omdat ik gemerkt had dat ik veel meer uit mijn dag kon halen. Ik merkte namelijk dat wanneer ik de hele dag zelf kon inplannen, ik eerst heel lang niets deed, vervolgens ging ik kijken wat ik eigenlijk moest gaan doen die dag, dan ontdekte ik dat er heel veel werk was en dan moest ik weer tot heel laat doorwerken en kon ik niet met mijn klanten overleggen omdat ik hen natuurlijk niet om 3 uur ’s nachts kon bellen. Ik ben daarom gaan kijken of ik een goede time management training kon vinden omdat ik daar waarschijnlijk veel baat bij kon hebben. Ik heb toen gezien dat wanneer je een goede time management training wilt gaan volgen, je het beste een keer naar de site Timemanagement.net kunt gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een goede time management training willen volgen. Mocht u daarom ook het idee hebben dat u meer uit uw dag zou kunnen halen wanneer u beter met uw tijd om zou kunnen gaan, dan raad ik u aan om even een blik op deze site te werpen. U kunt hier namelijk ten eerste al heel goede tips vinden om te zorgen dat u meer uit uw dag kunt halen. Mocht u daar enthousiast over zijn, dan kunt u hier altijd een time management training gaan volgen. Ik heb dat ook gedaan en dat is mij heel goed bevallen.

Deze time management training is mij heel goed bevallen

Ik ben blij dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om een goede time management training te volgen omdat ik toen dus op deze site terecht ben gekomen. De mensen van deze site hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat ik grip kreeg op mijn tijd. Ook heb ik gemerkt dat ik niet eindeloos moet blijven proberen om mijzelf in het gareel te krijgen, maar dat ik soms ook moet accepteren dat ik wat langer bezig moet zijn. Dat geeft mij rust en daardoor krijg ik veel meer overzicht. Dat heb ik allemaal dankzij deze time management training geleerd.

Ik raad deze training aan iedereen aan

Mocht u enthousiast geworden zijn door mijn ervaringen, dan kunt u:

  • Even naar de site Timemanagement.net surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wanneer u met uw time management training kunt beginnen

Ik wens u veel plezier toe met deze training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *