scriptie nakijken

Laat jouw scriptie nakijken

Na een lange periode ben je er wel klaar mee. Tijd om jouw scriptie in te leveren! Echter is het belangrijk om het foutloos in te leveren. Kies dan voor scriptie nakijken door een specialist. Op de website van Spellingscontrole.com vind je deze specialisten. Zij gaan graag voor je aan de slag om jouw script foutloos en netjes af te ronden. Ook een spoedopdracht is mogelijk om dit hier in te leveren. Hier wordt verder geen extra kosten voor berekend!

scriptie nakijken

Scriptie nakijken, waar letten zij op?

Bij de controle wordt natuurlijk gelet op de spelling. Ook de zinsbouw wordt goed nagekeken. Hierdoor weet jij zeker dat er geen spelfouten meer gevonden kunnen worden en dat de zinnen lekker leest. Het is te begrijpen dat iedereen zijn of haar eigen schrijfstijl heeft. Je wilt dan niet hebben dat dit door iemand compleet anders wordt geschreven. Bij De Schrijfdokter hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Zij nemen graag jouw stijl over en passen dit toe in jouw scriptie.

Snelle verwerking van de opdrachten

Wanneer jij ervoor kiest om bij De Schrijfdokter jouw scriptie te laten nakijken. Dan kan je rekenen op een snelle service. Zij streven namelijk naar een levering binnen drie werkdagen. Ook hoef jij geen BTW te betalen en dat is altijd mooi meegenomen toch? Zij zorgen er eigenlijk voor dat jouw opdracht correct en foutloos wordt zonder dat je hier teveel voor moet betalen.

De vijf stappen controle

De Schrijfdokter hanteert de volgende stappen om jouw scriptie goed te controleren.
1 Teksten wordt eerst in Word gecheckt op spelling
2 Hierna wordt jouw scriptie woord voor woord gelezen
3 Nu wordt de woordcombinaties gecontroleerd
4 De meest gemaakte taalfouten worden extra gecontroleerd
5 Een tweede lezer zal vervolgens jouw scriptie nalezen

Wanneer dit is afgerond, dan ben jij verzekerd van een foutloze scriptie welke je met gemak kan inleveren!