27 november 2021

Professionele en persoonlijke groei

2 min read

Wat hebben we een moeilijke tijd achter de rug, maar wat hebben we het met zijn allen goed gedaan! Met zijn allen neus in de zelfde richting en schouders eronder. Inmiddels zijn de kwetsbare mensen hebben een inenting ontvangen. Dit maakt het mogelijk om voor het kabinet om versoepelingen door te voeren. In de Corona periode mochten mensen nergens heen maar mensen hebben niet stil gezeten. Men heeft de tijd waarin de corona maatregelen golden aangegrepen om zichzelf te verbeteren op persoonlijk en professioneel vlak. De huidige generatie is enorm bezig met zelfontwikkeling. Training en coaching helpt bij het ontwikkelen. Wij vertellen hier graag wat meer over.

Training

Trainen, dat mocht toch niet tijdens de maatregelen? Fysieke training in sportscholen en op sportverenigingen heeft inderdaad lange tijd stil gelegen in de corona periode. De training waar wij hier over spreken heeft gelukkig wel gewoon door kunnen gaan. Training van persoonlijke en professionele vaardigheden konden gelukkig vaak via Teams gewoon doorgaan. Denk hierbij aan cursussen en opleidingen bij training centra zoals Inzicht in Rotterdam aan de Westblaak. Inmiddels kunnen deze samenkomsten gelukkig ook gewoon weer fysiek worden uitgevoerd.

Coaching

Bij coachopleidingen wordt nog wel eens gedacht aan sport gerelateerde coachopleidingen. Dit begrip gaat echter veel verder dan het coachen van een sportwedstrijd. Coaching en de training in coaching zorgt ervoor dat mensen leren anderen te helpen met zelfontwikkeling. Coachopleidingen geven dus eigenlijk hun eigen lessen direct door. Er zijn verschillende soorten van coaching. Zo is er een groot verschil tussen de verschillende doelgroepen die iemand wilt leren coachen. Wilt iemand zich ontwikkelen als kindercoach zodat diegene leert om beter met kinderen te communiceren? Of is iemand opzoek naar handvaten om groepen beter samen te laten werken. Ben jij ook geïnteresseerd in zelfontwikkeling en op zoek naar persoonlijke en professionele groei? Ga dan eens naar Inzicht.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *