27 januari 2022

Verbeter je vaardigheden met een training feedback geven

3 min read

Als je vaak in de positie verkeert waarin je feedback moet geven aan werknemers of collega’s, dan is het van belang dat je dat op een goede en constructieve manier doet. Het probleem is alleen dat je aan verschillende mensen om verschillende redenen feedback kunt geven. Daardoor kun je niet gewoon 1 methode toepassen die overal en altijd werkt. Zelfs als je om dezelfde reden feedback geeft, dan nog kun je niet zonder meer vertrouwen op 1 beproefde methode. Je hebt immers altijd een individu voor je die bijvoorbeeld al jaren actief kan zijn in het vak of juist net komt kijken. Je kunt een oude rot in het vak niet op dezelfde manier van feedback voorzien als een groentje. Als je dus feedback geeft, dan moet je er wel voor zorgen dat alles op de juiste manier gebeurt. Omdat er zoveel variatie kan bestaan, is het niet onverstandig om een training feedback geven te volgen bij incompanytrainer.nl. Door de fijne kneepjes van het feedback geven te leren, ben je beter in staat om mensen op de juiste van feedback te voorzien. Daardoor hebben zij er vaak ook meer aan en dat is uiteraard weer in je voordeel. Als je mensen met je feedback tegen de haren strijkt. dan is het maar de vraag of je goedbedoelde opmerkingen ter harte worden genomen. Rancune is dan ook iets dat je te allen tijden moet zien te voorkomen. Door in ieder geval goed te weten wat je juist wel moet doen en wat niet, kun je al veel leed voorkomen. Een training feedback geven zorgt ervoor dat je beter in kunt schatten op welke manier je per geval feedback moet geven. Bij incompanytrainer.nl leer je dan ook goed hoe je het beste feedback kunt geven en wat bijvoorbeeld de meest gemaakte fouten zijn bij feedback geven. Er zijn natuurlijk veel vooroordelen over hoe je het beste feedback kunt geven. Dit soort ‘kennis’ is alomtegenwoordig in het collectieve bewustzijn, maar het is zelden onderbouwd. Door een training feedback geven te volgen weet je zeker dat je echte en onderbouwde kennis ontvangt. Niet alleen leer je de theorie achter het feedback geven, maar je leert deze theorie ook meteen in de praktijk te brengen. Wat dat betreft is de training feedback geven zeer compleet, zodat je daarna ook echt in staat bent om je feedback op constructieve wijze over te brengen. Kijk daarom gerust eens op de website van incompanytrainer.nl indien je nieuwsgierig bent naar de training feedback geven.

Alles over de training feedback geven vind je op de site

Als je precies wilt weten hoe lang de training feedback geven duurt, wat je leert en wat de kosten zijn, dan kun je terecht op de website van incompanytrainer.nl. Hier vind je alles wat je moet weten over de training zoals:

  • Inhoud van de training
  • Resultaten van de training
  • De trainer

Je kunt via de site ook direct een offerte aanvragen voor als je bijvoorbeeld een training wilt verzorgen voor alle werknemers op kantoor. 

Neem contact op met incompanytrainer.nl

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, dan kun je direct contact opnemen via incompanytrainer.nl. 

 Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *